Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Μαθήματα καλλιτεχνικής φωτογραφίας στον Δήμο Αχαρνών




Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους και προχωρημένους.
Θα δημιουργηθούν δύο σεμινάρια:
- Το τεχνικό σεμινάριο το οποίο θα έχει ως αντικείμενο την εκμάθηση και τον χειρισμό της φωτογραφικής μηχανής, με σκοπό οι συμμετέχοντες να μάθουν να χρησιμοποιούν και να αξιοποιούν πλήρως τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό, καθώς και την επεξεργασία της φωτογραφίας στον υπολογιστή μετά την λήψη.

- Στο δεύτερο σεμινάριο θα κάνουμε εισαγωγή στην καλλιτεχνική φωτογραφία, θα γνωρίσουμε και θα αναλύσουμε το έργο των κλασσικών φωτογράφων μέσα από προβολές, θα δούμε την εξέλιξη της φωτογραφίας μέχρι σήμερα. Στόχος του μαθήματος είναι μέσα από συζητήσεις ο κάθε συμμετέχων να βρει τον δικό του τρόπο να ξεκινήσει το ταξίδι του στον κόσμο της φωτογραφίας. Δεν απαιτείται συγκεκριμένος εξοπλισμός ούτε προηγούμενη γνώση για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, παρά μόνο αγάπη και όρεξη για την φωτογραφία, όρεξη για γνώση, και συμμετοχή στις συζητήσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα φιλικό περιβάλλον που θα βοηθήσει να εκφραστούν απορίες αλλά και ανταλλαγή απόψεων.
Τα μαθήματα διοργανώνονται από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αχαρνών – ΔΗΚΕΑ.

Εισηγητής: Γεώργιος Συρσίρης

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στις 19:00, στον χώρο των μαθημάτων: Αρχαίου Θεάτρου 42 Αχαρναί 2ος όροφος. Στην πρώτη συνάντηση θα γνωριστούμε και θα γίνει εισαγωγή στο περιεχόμενο των σεμιναρίων.
Περισσότερες πληροφορίες στο email phos20@hotmail.com , στο 6974931600 ή 210 2404730.

Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στην πρώτη συνάντηση και θέλουν να κάνουν κράτηση θέσης μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα ενδιαφέροντος στο παρακάτω σύνδεσμο .





Facebook : Τμήμα Φωτογραφίας Δήμου Αχαρνών